Fleur Schreppers Coaching

Buitencoach in een mannenwereld

Meteen zaken doen?

Gratis bellen

Jij buiten, ik aan de andere kant van de telefoonlijn. Twintig minuten sparren, kennismaken en verkennen. Een mooie binnenkomer.

€ Gratis

Buiten Bodyscan

Samen oplopen. Jij in jouw stukje natuur, ik in het mijne, verbonden per telefoon.
Gebruik dit uur voor jouw nulmeting, wat durf je te voelen?

Brengt hoe dan ook mooie inzichten.
Vervolg-coaching bespreekbaar.

€ 97

Subheading

Ik ben Fleur Schreppers. Buitencoach in een mannenwereld.

Speciaal voor jou als je altijd bezig bent met techniek, IT, processen en analyses. Als je ook wel eens iets anders wilt dan resultaten halen, vergaderen, vergelijken en geld verdienen. Als je op zoek bent naar wat meer balans, een aanvulling op dat rationele leven, maar geen idee hebt hoe, wat en waarom eigenlijk.

Herken jij jezelf als ik zeg dat jij waarschijnlijk eerder denkt aan hardlopen dan aan wandelen?
Heb je niks met termen als ‘naar binnen keren’?
En snap je best dat af en toe stilstaan ook belangrijk is… alleen kom je daar nooit aan toe?
Als ik deze dingen doe, kun jij het ook. Elk in ons eigen stuk natuur. Slechts verbonden door de telefoon. Niet omdat het móet, maar omdat het wérkt. Verfrissend. Verhelderend.
Neem je de uitnodiging aan?

Ervaringen met Fleur:

Zij hebben de eerste stap al gezet

“Het is fijn om met Fleur al bellend door de natuur te wandelen. Eerst eens de natuur te snuiven, te horen, te voelen. Dat geeft al een rustig gevoel in het hoofd. En dan al verder wandelend, je gedachten te laten gaan over wat je bezig houdt, waar je heen wilt met je leven en je twijfels. Hierbij begeleidt Fleur je in het ordenen van die gedachten. Het is heel fijn, dat Fleur de spiegel durft te zijn, die we eigenlijk allemaal zo hard nodig hebben. Ook schuwt ze niet dat ook de negatieve kanten van het leven erbij horen, en hun plek verdienen en helpt ze je die plek ervoor te vinden. Na een wandeling met Fleur voel ik me sterker, rustiger en ook doelgerichter.”
Emma

Docent in loondienst

“Door op afstand door Fleur gecoacht te worden terwijl ik in de natuur wandelde, kreeg ik op subtiele wijze hulp bij de bezinning op mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kreeg inspiratie uit de natuur, die door de scherpe vragen van Fleur werd omgezet in zelfreflectie en een beter beeld van wat ik nodig heb om op de lange termijn met plezier en succes te werken. Fleur heeft me aan het denken gezet over wat duurzame groei voor mij betekent.”
Marije

zelfstandig coach en adviseur

“Coaching al telefonerend in de natuur geeft mij snel inzicht en is ook confronterend. Fleur bevraagt mij op afstand op een rustige manier. Ik kan dan bezig zijn met beelden in de natuur en gelijktijdig met mijn eigen gedachten en antwoorden.”
Arthur

Waar wil jij het over hebben?

Zullen we samen een stukje oplopen?